Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

A les 10.30h en l’entrevista del matí, Joan Escofet entrevista a Carles Duran, entrenador del Divina Seguros Joventut de Badalona. El tècnic vilassarenc ha aconseguit el que semblava impossible, salvar la categoria. La Penya un any més militarà a l’ACB.

Invertirem així els primers 60 minuts.

Al llarg del matí farem una connexió en directe amb el mercat municipal, des d’on Joan Escofet

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, dels dos instituts de Vilassar. Avui ens visiten de l’Institut Vilatzara. Amb ells parlem de com afronten el final de curs.

A les 11.30h arriba la cartellera, les estrenes, les recomanacions i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Parlem de teatre amb Joana Hernández,

A les 12h arriba la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons consells de salut. Avui parlarà de fer esport quan es te la menstruació.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferents maneres, totes elles saludables. Avui cuinarà amb pipes.

Amb la secció “Temps de Terra” de La Xarxa, parlem de productes de temporada. Avui ens parlen dels preus de mercat.

Tot plegat en l’edició nº1153.