Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Mareme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

Els vilassarencs Xesc Cabot i Norbert Llaràs estan preparant un nou projecte cinematogràfic. Es tracta d’un llargmetratge que té l’objectiu de conscienciar sobre la problemàtica que pateixen les persones que viuen al carrer. Sense sostre és, precisament, el nom del film.
Cabot, que en serà el director i Llaràs el productor, van fer fa temps un documental a València sobre la vida i la trajectòria de Parker Bustamante, un músic de gran categoria que va acabar sense casa. Avui en parlen a l’entrevista a les 10.30h.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriba el “parlant de sexe” on la sexòloga del programa MirexBlood ens parla de temes relacionats amb la sexualitat i la parella.

A les 11.30h anem al teatre, de la mà de Joana Hernández repassem la cartellera, les estrenes, recomanacions i fem les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana.

A les 12h Ariadna Coll ens parla d’hàbits saludables, avui ens parla de la part psicològica de la psiconeuroimmonologia, com sempre amb exercici i una alimentació saludable.

A les 12.25h entrarem directament a la cuina del Dr. Productes, cuina saludable per gaudir de l’alimentació.

En la recta final de l’edició arriba “l’Aigua Clara“, l’espai de La Xarxa que repassa l’actualitat.

Tot plegat en l’edició nº999.