Comencem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, el temps, el repàs a les noticies destacades del dia, i escoltarem la música del record.
A les 10.30h l’entrevista del matí ens porta a parlar amb Gemma Cazorla, que la setmana que vé porta a terme una xerrada a la Biblioteca municipal dins el cicle “Nascuts per llegir” sota el títol “Que és una Doula i què ofereix un espai de criança”.
Amb tot plegat invertim els primers minuts de la nostra edició.

A 11h Joan Escofet ens acosta les noticies destacades, vistes des del seu punt de vista, arriba la primera entrega de l’any de “Dijous toca’t els ous”.

Arriba la secció de teatre on es repassa la cartellers i les estrena teatral. Aquesta setmana en la secció de l’entrevista comptem amb l’actriu catalana més prolífica i que ha decidit baixar dels escenaris, Montserrat Carulla.

A les 12h en l’entrevista en Xarxa, el company Marc Lobato entrevista a l’actriu Laura Cabello, l’actor Àlex Monner i el creador i director de l’obra “El jo mai” que interpreten al Lliure de Gràcia.

A les 12.30h enfilem la recta final del programa amb la bona música.

Tot plegat en l’edició nº614.