Començarem l’edició repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps des del Servei Meteorològic de Catalunya, el resum de premsa des dels serveis informatius de La Xarxa, les notícies destacades, etc.

A les 10.15 h saludarem a Oriol Contreras, responsable de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), per parlar de consum. En aquesta primera edició de l’any parlarem de les rebaixes i què hem de saber.

A les 10.45 h a l’espai d’entrevista Un X Un de La Xarxa avui visita l’estudi Mari Pau Domínguez, periodista i escriptora, per conèixer la seva darrera novel·la ‘La nostalgia del limonero‘. L’obra està inspirada en l’experiència personal de la seva família que va arribar a Catalunya als anys seixanta procedent d’Andalusia.

Amb tot invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11 h arriba la “Tertúlia Jove” amb l’alumnat de 4t d’ESO dels instituts de Vilassar de Mar. Els nois i noies del Vilatzara parlaran de les xarxes socials. Què són i quines utilitzen, perquè i si entre altres temes repassen la seguretat o tenen el control d’un adult.

A les 11.30 h la cartellera, recomanacions, estrenes i les entrevistes als i les protagonistes de l’escena catalana. Parlem de teatre amb Joana Hernández.

A les 12 h passa pel programa Ignasi Ruíz, en representació de l’Agrícola Vilassar, entitat organitzadora dels Tres Tombs, que es celebren dissabte a Vilassar de Mar.

A les 12.30 h arriba des de La XarxaL’altaveu de vi“. Avui ens parlaran de com demanar un vi en restaurant.

Tot plegat en l’edició nº1337.