Començarem l’edició, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Mareme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriba el “parlant de sexe” on la sexòloga del programa MirexBlood ens parla de temes relacionats amb la sexualitat i la parella. Avui parlem de disfresses eròtiques.

A les 11.30h anem al teatre, de la mà de Joana Hernández repassem la cartellera, les estrenes, recomanacions i fem les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana.

A les 12h Ariadna Coll ens parla d’hàbits saludables, avui ens explica què són els ritmes arquediants amb exercici i una alimentació saludable.

A les 12.25h entrarem directament a la cuina del Dr. Productes, cuina saludable per gaudir de l’alimentació. Avui cuinem amb la base del cogombre, atenció que es poden cuinar diversos plats.

En la recta final de l’edició arriba “l’Aigua Clara“, l’espai de La Xarxa que repassa l’actualitat. Avui parlem amb Tortell Poltrona de “Pallassos Sense Fronteres“.

Tot plegat en l’edició nº986.