Començarem l’edició d’avui, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

A les 10.30 h,en la primera entrevista del matí parlem amb Andreu Sala, un dels organitzadors del Sapiens Refugiats que arriba dissabte a Vilassar de Mar en benefici de la ONG Humanity Wings.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, dels dos instituts de Vilassar. Avui ens acompanyen els de l’Institut Vilatzara per parlar com veuen des del seu punt de vista, com la premsa en general tracten les notícies de successos.

Aquesta setmana per motius tècnics no podem parlar de teatre amb Joana Hernández,

A les 11.30h ens visita, en la segona entrevista del matí, la cantant vilassarenca Judit Neddermann, que ens presenta el seu nou treball “Nua” i que a més ens interpretarà una cançó en directe del seu tercer treball.

A les 12h. la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons consells de salut.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferentes maneres, totes elles saludables. A la consulta del Dr. Productes, avui es parla dels espàrrecs triguers. I a la seva recepta ens prescriu com elaborar una vichysoise d’espàrrecs; un remenat d’espàrrecs, botifarra negra i cues de gamba; i un llobarro amb espàrrecs.

Amb la secció “Temps de Terra” de La Xarxa, parlem de productes de temporada. Avui en Pere Puigbert no ens porta cap producte sota el braç, sinó que ens parlarà de fruites i verdures que ens arriben de fora. Us expliquem quins productes podem trobar al mercat i que molts de nosaltres creiem que han estat conreats i recollits a Catalunya mateix, però que en realitat arriben de molts quilòmetres lluny.

Tot plegat en l’edició nº1131.