Dijous 14 de novembre

Començarem repassant la informació de serveis Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, la música del record, les noticies destacades del dia.

A les 10.15h arriba la primera entrevista del matí en la qual la regidora d’ensenyament de la població veïna de Cabrera de Mar, Sra. Joana Orfila. Ens explica la problemàtica del tancament d’una de les escoles bressol de la població i que afecta no només als infants de Cabrera sinó que també afecta a nens i nenes de Cabrils i Vilassar de Mar.
Seguidament i en representació del Consell escolar de Cabrera ens parla de la mateixa problemàtica la Sra. Fina Puigdesens.

A les 10.30h parlem del projecte Vilasarxa, que des de aquest mateix any han iniciat un projecte sota el títol “No estem aturats!” en la que s’ajuda a trobar feina.

A les 11h Joan Escofet ens acosta les noticies des d’un punt de vista diferent amb la secció “Dijous toca’t els ous!”.

A les 11.30h arriba la secció de teatre de la ma de Joana Hernández, amb la cartellera, les estrenes, i l’entrevista en aquest cas amb l’actor Joan Carreras.

A les 12h en l’entrevista en Xarxa, el company Marc Lobato entrevista el grup “Ai ai ai”, un dels màxims exponents de la rumba catalana. També entrevista a Martí Marfà secretari del FORCAT.

A les 12.30h Xavier Boluda ens acosta una setmana més la secció de webs i aplicacions “Crtl + Alt + Supr”.

Tot plegat en l’edició nº603