En aquest segon programa de la temporada començarem amb la secció mensual dedicada al consum. Normalment és el primer dijous de mes quan parlem amb l’Oriol Contreras, però aquest mes de setembre hi parlem el primer dijous de programa. Oriol Contreras és el responsable de l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor) i amb ell parlem de temes relacionats amb consum i temes que ens poden ajudar a solucionar problemes amb empreses o comerços.

Seguirem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

A les 10.30h estrenem secció. Cada quinze dies els dijous Àmmia Serra posarà ordre a la nostra vida. Ella és la responsable de l’empresa Enjoy Order i ens donarà trucs i consells per posar orde a casa, a la feina o allà on necessitem.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h els dijous tindrem la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, dels dos instituts de Vilassar, el Vilatzara i el Pere Ribot, però tot just es van incorporar ahir a les classes i aquesta tertúlia començarà el dijous que ve.

A les 11.30h arriba la cartellera, les estrenes, les recomanacions i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Parlem, una temporada més de teatre amb Joana Hernández. Avui passa pel programa l’actor català David Bagés que aquest dia interpreta al Teatre Borràs l’obra “El Tràmit“, que significa l’opera prima com a dramaturg de Fernando Trias de Bès.

A les 12h tindrem cada dijous la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons consells de salut.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferents maneres, totes elles saludables.

Amb la secció “Temps de Terra” de La Xarxa, parlem de productes de temporada.

Tot plegat en l’edició nº1172.