Dijous 12 de novembre

Començarem repassant l’informació de serveis a Vilassar de Mar Maresmel’agenda d’activitats previstes, el temps, les notícies destacades, la música del record etc.

Al llarg del matí estarem atents a com es desenvolupa la sessió d’investidura al Parlament de Catalunya, i de si serà finalment investit President, Artur Mas. Ho farem connectant amb el senyal en directe del 324, canal de notícies de Televisió de Catalunya.

A les 10.30h com cada quinze dies ens visita Gemma Cazorla. Amb ella  parlem de teràpies naturals. Avui parlem de teràpies naturals per nens i ho fem amb Martina Nájera, una nena que fins i tot abans de néixer ja practicava aquest tipus de teràpies.

A les 11h arriba el “Parlant de sexe” amb MirexBlood, on avui parlem de tendències i com sempre amb les recomanacions de temàtica sexual. Recordeu que tenim en marxa el concurs d’il·lustració eròtica i amb la col·laboració de “Crazy Love

A les 12h Hector Torreblanca ens fa la prèvia dels esports, dels diferents partits que tenen els equips del nostre poble aquest cap de setmana, tractant les diferents disciplines esportives.
A les 12.30h enfilem la recta final del programa amb l’entreteniment musical.

Tot plegat en l’edició nº833.