Començarem l’edició amb la visita mensual d’Oriol Contreras, responsable de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, per parlar de temes relacionats amb el consum.

Repassarem també l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Mareme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 11h arriba el “parlant de sexe” on la sexòloga del programa MirexBlood ens parla de temes relacionats amb la sexualitat i la parella.

A les 11.30h anem al teatre, de la mà de Joana Hernández repassem la cartellera, les estrenes, recomanacions i fem les entrevistes als protagonístes de l’escena catalana.

A les 12h Ariadna Coll ens parla d’hàbits saludables, avui ens explica com fer una desintoxicació post nadalenca, amb exercici i una alimentació saludable.

A les 12.25h entrarem directament a la cuina del Dr. Productes, avui ens cuinarà amb la base del cargol, diverses receptes per un aliment que aixeca passions o rebuig.

En la recta final de l’edició arriba “l’Aigua Clara“, l’espai de La Xarxa que avui ens parlarà de la Marató de donació de sang.

Tot plegat en l’edició nº968.