Començarem l’edició d’avui, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que avui protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO de l’institut Pere Ribot. Avui parlarem del consumisme i emmarcat a més, dins les festes de Nadal.

A les 11.30h arriben les estrenes, recomanacions, la cartellera i els protagonistes de la l’escena catalana. Amb Joana Hernández parlem de teatre.

A les 12h. la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll, que ens parlarà de OsteoporòsisOsteopènia i Sarcopènia. Abans però escoltarme la roda de premsa que ha convocat, la encara, Presidenta del Parlament de CatalunyaCarme Forcadell, que ha anunciat que no optarà a revalidar el càrrec i que passarà a ser diputada.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferentes maneres, totes elles saludables.

Amb la secció “Temps de Terra” de La Xarxa, parlem de productes de temporada.

Tot plegat en l’edició nº1101 .