Dijous 10 de desembre

Després del pont de la Puríssima encetem una nova edició del programa amb la vista posada ja en les festes de Nadal.

Començarem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar Maresmel’agenda d’activitats previstes, el temps, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h en l’entrevista del matí parlem amb Fernando Ercilla, Conseller Delegat de “Catalunya en Miniatura“, empresa que col·labora amb nosaltres aquesta temporada en el temps de concurs.

A les 10.45h escoltarem la secció que cada quinze dies ens fa Gemma Cazorla. Amb ella parlem de teràpies naturals. Avui ens parla de “Constel·lacions”.

A les 11h arriba el “Parlant de sexe” amb MirexBlood, on avui parlem de regals eròtics i com sempre, amb les recomanacions de temàtica sexual. Recordeu que tenim en marxa el concurs d’il·lustració eròtica i amb la col·laboració de “Crazy Love
A les 11.30h avui Joana Hernández no pot estar amb nosaltres per portar a terme la secció de teatre, en la qual ens porta les estrenesrecomanacionscartellera i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Avui escoltarem l’espai mensual de biografies de cantants i grups de música. Avui escoltem la vida de Joan Manuel Serrat.

A les 12h visiten la ràdio efectius de la Policia Local de Vilassar de Mar, en la seva secció mensual. Avui per parlar del dispositiu de seguretat de cara les festes de Nadal

Tot plegat en l’edició nº846.