Començarem l’edició d’avui, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

A les 10.15h com cada primer dijous de mes ens vista l’Oriol contreras, responsable de l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor), per parlar de consum. Avui ens parla de casos practics que s’ha anat trobant ell ens aquest temps.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, avui de l’Institut Vilatzara i en la que  parlarem de la igualtat de gènere, tal i com vam fer la setmana passada amb els representants del Pere Ribot.

A les 11.30h parlem de teatre, cartellera, estrenes, recomanacions amb Joana Hernández, i també escoltem les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana.

A les 12h. la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons consells de salut. Avui ens parla dels antioxidants.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferentes maneres, totes elles saludables.

Amb la secció “Temps de Terra” de La Xarxa, parlem de productes de temporada. Avui parlem dels calçots.

Tot plegat en l’edició nº1112.