Començarem el primer dia del mes de desembre, repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 11h arriba com cada setmana el “Parlant de sexe“. MirexBlood la sexòloga del programa ens parla de diferents temes relacionats amb la sexualitat i la parella.

A les 11.30h parlem de teatre, amb les estrenes, recomanacions, cartellera, tot sobre el món teatral amb amb Joana Hernández i les entrevistes als protagonístes de l’escena catalana.

A les 12h parlem d’hàbits saludables amb Ariadna Coll, una especialista en la salut. Aquesta setmana parlem de temes relacionats amb l’aparell digestiu.

A les 12.30h entrem a la cuina del Dr. Productes, amb ell sempre cuinem un menú saludable, avui cuinant el menú amb la base del fesol de Sta. Pau

A les 12.45h enfilem la recta final del programa amb l’espai d’actualitat de La Xarxa, “L’aigua Clara“. Avui Dia Mundial de la SIDA passa per aquest espai el Dr. Josep Mª Gatell, Doctor en medicina i científic català, Cap de servei de malalties infecciosesi SIDA de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Tot plegat en l’edició nº959.