Diàlegs sobre economia i territori a Vilassar de Mar

Arriba un any més el cicle “Diàlegs sobre economia i territori a Vilassar de Mar”, organitzat per la Fundació Ernest Lluch.

El primer diàleg es realitza online aquest dilluns 19 d’abril a les 6 de la tarda a través del canal de Youtube de la Fundació Ernest LLuch i tractarà sobre “El futur del turisme”.

https://www.youtube.com/watch?v=cn5s9WDZ2MA

L’acte s’iniciarà amb la presentació del cicle, a càrrec de Damià del Clot, alcalde de Vilassar de Mar i de Joan Majó, president de la Fundació Ernest Lluch. Seguidament es donarà pas a ¼ de 7 de la tarda al diàleg que mantindran Montserrat Candini, alcaldessa de Caella i Xavier Font, professor de Planificació Turística de la Universitat de Barcelona, que analitzaran quin és el futur del turisme i quines són les seves necessitats, reptes i oportunitats.

Algunes de les qüestions  que es posaran sobre la taula són: l’impacte del covid-19 al sector del turisme, sobre quina base turística s’ha impactat, quina és la previsió de recuperació del sector, perspectives de futur, models de turisme post covid.

A ¼ de 8 del vespre els ponents respondran a les preguntes que els hagin arribat online a través d Youtube, i es clourà l’acte a 2/4 de 8 de la tarda. Aquest cicle consta de dos actes més, que està previst que es duguin a terme en els propers mesos