Detingut un vilassarenc per una plantació de marihuana a Tiana

Agents de la Unitat d’investigació de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Premià de Mar van detenir el 7 de gener un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilassar de Mar com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues i per defraudació de fluid elèctric.La investigació es va iniciar el mes de desembre quan els agents van tenir coneixement de la possibilitat que en una nau situada a la localitat de Tiana s’hi cultivava marihuana.Les gestions que van efectuar els investigadors van corroborar aquests fets. A la nau no s’hi feia cap activitat empresarial i un informe de la companyia elèctrica va confirmar l’elevat consum i la connexió fraudulenta a la xarxa.

El dia 7 de gener els agents van detenir un home dins la nau. L’arrestat era  l’arrendador de la finca i el propietari de la plantació. Durant el registre efectuat amb el consentiment del detingut es va localitzar i intervenir un total de 1.100 plantes de marihuana en diferents estats de creixement i es va desmantellar tota la infraestructura per al seu cultiu: més de 15 aparells d’aire condicionat, humidificadors, llums, etc. Després de declarar en dependències policials, el detingut va quedar en llibertat a l’espera de ser citat per l’autoritat judicial.

FE D’ERRADES-RECTIFICACIÓ: Ens acaben de comunicar que el detingut no és de Vilassar de Mar, com se’ns havia informat inicialment, sinó de Badalona.