Detingut un home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència, intimidació i detenció il.legal

La Policia Local de Vilassar de Mar va detenir, el passat dijous a la tarda, un home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència, intimidació i detenció il.legal al polígon industrial Els Garrofers. Els fets es remunten a la nit de dimecres 29 a dijous 30 de gener quan una persona els va informar que diferents persones l’havien agredir i després havien accedit a un edifici del polígon industrial.

Quan es va presentar la patrulla, els individus van fugir corrents. Al lloc, els agents van trobar diferents utensilis com un matxet de més de mig metre de llargada i palanques de ferro. Després de fer diferents identificacions a la zona, la Policia Local va immobilitzar un vehicle sospitós d’haver estat, presumptament, implicat en els fets. En el seu interior hi van trobar un telèfon mòbil i diferents targetes de crèdit.

Dijous a la tarda, la Policia Local va detenir un dels presumptes autors que va passar a les dependències dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar que es van traslladar a disposició judicial.