Detingut el presumpte autor d’un robatori amb força a l’interior d’un domicili

 

La col·laboració ciutadana ha tornat a ser cabdal perquè la Policia Local de Vilassar de Mar tanqués amb èxit una nova operació. Es tracta de la detenció d’una persona com a presumpta autora d’un robatori amb força a l’interior d’un domicili del poble que va tenir lloc el passat 8 de desembre.

Aquell dia, al voltant de les 12.50 h, la central de comandament de la Policia Local de Vilassar de Mar va rebre una trucada telefònica en la qual un veí alertava que havia observat a una persona saltant una tanca d’un domicili.

Una dotació de la Policia Local es va desplaçar ràpidament al lloc dels fets i va poder detenir al presumpte autor del robatori amb força a l’interior d’un domicili. Els agents es van trobar una finestra d’accés al domicili forçada, així com les eines utilitzades per forçar-la i diversos objectes sostrets en possessió del detingut, que ja és a disposició judicial.

La Policia Local vol agrair la col·laboració ciutadana i insistir en la importància d’aquesta col·laboració per resoldre aquesta mena de delictes.