Detingudes quatre persones per robatoris en dos comerços

Des de l’inici de la campanya ‘Comerç segur’, el passat 1 de desembre, s’han detingut quatre persones per furt o robatori en dos comerços vilassarencs. Les detencions es van produir el mateix dia, el 16 de desembre.

El primer cas va ser el robatori amb intimidació a una botiga de l’avinguda Montevideo. Els presumptes atracadors, dos homes de nacionalitat espanyola, es van donar a la fuga i els Mossos d’Esquadra amb la col•laboració de la Policia Local de Vilassar de Mar, que va ajudar en la recerca, els va aconseguir detenir hores més tard a Mataró.
La segona detenció es va produir al vespre, en un establiment comercial del polígon industrial els Garrofers. La Policia Local va detenir dos individus, d’origen georgià, acusats d’un presumpte delicte de furt.

La campanya ‘Comerç segur’, impulsada per la Regidoria de Governació, intensifica la vigilància a les zones comercials de la població durant les festes de Nadal i Reis amb l’objectiu de minimitzar el risc de robatoris o estafes. Amb la campanya, s’incrementa la vigilància a peu de carrer tant amb patrulles d’agents de la Policia Local com amb patrulles mixtes formades per agents del cos local i dels Mossos d’Esquadra.

Leave a Reply