Detenció de dos homes a Vilassar de Mar com a presumptes autors de robatoris a l’interior de vehicles

La Policia Local de Vilassar de Mar conjuntament amb els Mossos d’Esquadra han detingut la matinada de dijous a divendres dos individus com a presumptes autors de robatoris a l’interior de vehicles. La detenció s’ha efectuat a la zona del carrer Santa Eugènia amb la Ronda Vilassar.

Sobre les 3.15h de la matinada una trucada d’un veí de la zona alertava al cos local de la presència de dos homes, amb actitud sospitosa, en uns vehicles del carrer Santa Eugènia. Immediatament, dues patrulles de la Policia Local i Mossos d’Esquadra es desplaçaven al lloc dels fets i observaven dos individus que s’amagaven al costat d’un mur i alhora comprovaven que hi havia un vehicle amb els vidres trencats. Gràcies a la col•laboració ciutadana, van localitzar els individus i una vegada comprovat que havien estat els autors del robatori es va procedir a la seva detenció. Posteriorment, van detectar a la zona dos vehicles més també amb els vidres trencats.

La Policia Local ha instruït les diligències per robatori i posteriorment els detinguts han estat traslladats a la caserna de Mossos d’Esquadra de Premià de Mar.
 

Leave a Reply