Desena edició del Juga-juga

El Juga-juga, el parc infantil de Nadal de Vilassar de Mar que enguany organitza la Regidoria d’Educació, compleix deu anys. El Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín tornarà a omplir-se del 27 al 30 de desembre de propostes lúdiques pensades especialment per als infants.


La pista principal del Pavelló acollirà les activitats per als més menuts, fins als 7 anys, amb un espai de petita infància que comptarà amb quatre inflables gegants, un circuit de psicomotricitat pensat perquè els pares hi participin amb els seus fills i diferents espectacles.
Les activitats per als infants de 8 a 14 anys es concentraran a la pista annexa i inclouran un inflable, una pantalla gegant per jugar a la playstation, un escalèxtric de grans dimensions, llits elàstics i un taller de xapes i clauers. Com a novetat, enguany la ludoteca Tucutuc comptarà amb un espai amb diferents activitats.
El preu de les entrades serà de 4 euros per als infants (els menors de 3 anys no paguen entrada) i 16 euros per un abonament que dóna dret a 8 accessos. L’entrada d’acompanyant serà d’1 euro. L’entrada al recinte es farà pel carrer Colom i els horaris de funcionament seran de 10.30 a 13.30 h i de 16.30 a 19.30 h.

Leave a Reply