Demà s’inaugura al Museu Monjo una mostra sobre els 10 anys dels Mansuets de Foc

La colla de diables Mansuets de Foc de Vilassar de Mar compleix enguany 10 anys. Amb l’objectiu de celebrar aquest aniversari, ha organitzat una exposició commemorativa amb fotografies  al Museu Monjo (Camí Ral, 30), que es podrà veure a partir de demà dissabte a les 8 del vespre fins el 12 de setembre , i una trobada de bestiari per al dissabte 6 de setembre.

La trobada començarà a les 5 de la tarda amb la rebuda, a l’escola Pérez Sala, de les 10 colles que hi participaran, vingudes d’arreu de la comarca; hora i mitja més tard, dances tradicionals a càrrec del grup musical local “No emprenyis la Dolors”, i  actuació de la Colla Bastonera Picadits de Vilassar de Mar.

A les 8 del vespre començarà una tabalada fins la plaça de l’Ajuntament, i els tabalers donaran l’inici a la Cursa Burriac Atac. Al voltant de les 10 de la nit,  cercavila de foc, que passarà pel carrer Montevideo, avinguda Arquitecte Eduard Ferrés i Puig, carrer Sant Joan de Mar i plaça Josep Tarradellas. Seguidament, sopar de les colles a l’escola Perez Sala i, per acabar, concert obert a tothom amb l’actuació de Not Yet i Bajo en Calorias.

Els Mansuets de Foc formen part de l’associació cultural vilassarenca AVAL.

Leave a Reply