Descomptes espectaculars en la 28ena edició de la Fira Fora Estocs

Aquest dissabte, Vilassar de Mar es prepara per una de les cites més multitudinàries del nostre municipi. Arriba una nova edició de la tradicional Fira Fora Estocs, la 28ena ja, en la qual prop d’una trentena d’associats de Vilassar Comerç oferiran els seus productes a uns descomptes espectaculars que poden arribar al 70%. Com sempre, a l’avinguda Eduard Ferrés des de les 10 del matí i fins les 8 del vespre.

Araceli Galobart, la nova dinamitzadora de Vilassar Comerç recorda que a la Fira Fora Estocs, vilassarencs i vilassarenques “podran trobar descomptes d’allò més interessants, que poden arribar al 70%. Cal aprofitar-ho, perquè són preus que no es poden trobar a les botigues”. Una trentena de paradistes ompliran l’avinguda Arquitecte Ferrés en el tram comprés entre l’avd Montevideo i el carrer de Migjorn.

També hi haurà, com sempre, un espai reservat per a la gastronomia, amb servei de bar, les croquetes del COC i una selecció de dolços marroquins de SuperGust Bon Preu. I, marca de la casa de la Fira Fora Estocs, els tallers paral.lels que esquitxen el tram de l’avd Eduard Ferres. Des d’un carrusel ecològic a bufador de vidre