Des del 8 de desembre exposició de diorames i pessebre monumental a la Sala Roser Carrau

Des de diumenge 8 de desembre fins el dilluns 6 de gener la Sala Maria Roser Carrau acull la mostra de diorames individuals i pessebre monumental col·lectiu que organitza l’Associació de Pessebristes i Modelistes de Vilassar de Mar. Sinto Tomàs, president de l’associació, ha explicat a Vilassar Ràdio que estan preparant aquesta mostra tot l’any, una exposició que està formada per 11 diorames i un gran pessebre monumental, que cada any es dedica a una temàtica diferent. La inauguració de la mostra es farà diumenge 8 de desembre a les 12 del migdia.

Josep Rivas, integrant d’aquesta associació, ha explicat que han preparat diverses activitats complementàries a aquesta mostra. La primera és el concurs anomenat “Fem pessebres a casa”. Tothom qui hagi fet un pessebre a casa seva pot fer arribar una fotografia del seu pessebre i entrarà en aquest concurs. Els concursants cal que consultin les bases del certamen, que estaran a la Sala Carrau. La segona activitat és un concurs adreçat als nens i nenes en el qual han de buscar els caganers que hi ha amagats en els diorames i el pessebres de la mostra; quan els trobin, hauran d’omplir una butlleta localitzant on es troben els caganers i entraran en un sorteig; la ubicació dels caganers es canviarà cada setmana, i per tant, cada setmana hi haurà un sorteig nou. La tercera activitat es realitza amb la col·laboració de Vilassar Comerç i és una ruta-concurs pels 29 diorames instal·lats en els 29 comerços que s’hi han adherit. Cada vegada que es visiti un pessebre, se’ls segellarà aquesta visita en una butlleta, i quan s’hagin visitat tots, s’ha de portar la butlleta, com a màxim fins el 7 de gener, a Zamora Nens, Coto Fluix o Llibreria Index i s’entrarà en un sorteig que es realitzarà el 15 de gener a les 21h a la seu de Vilassar Comerç. La quarta activitat que organitzen és la Nit del Pessebrista, en col·laboració amb Vilassar Comerç, a la Sala Roser Carrau el divendres 20 de desembre des de les 7 del vespre, amb una cantada de nadales i la lectura de poesia nadalenca a càrrec de coneguts artistes, actors i actrius de la nostra població. Per acabar hi haurà xocolatada popular.

A la imatge: fotografia d’arxiu, on es pot veure el pessebre que van fer dedicat a l’espigó de Garbí, que es va poder veure en anys anteriors.