Des del 21 d’octubre, “L’encant del Cadí” de Guillermo Cardozo a Can Bisa

 

L’espai cultural Can Bisa acull del 21 d’octubre fins a l’11 de desembre la mostra de fotografies “L’encant del Cadí”, que presenta imatges del Parc Natural Cadí-Moixeró, realitzades per Guillermo Cardozo.

Es tracta d’un lloc molt especial, replet d’oportunitats per a gaudir de paisatges impressionants. Les més de quaranta-una mil hectàrees que té representen un gran repte per a documentar la seva riquesa natural i biodiversitat. La cara sud del Cadí, mostra el seu costat més verd. Des dels cims es descobreixen angles per a albirar quilòmetres de muntanyes i natura. A la cara nord és molt difícil apartar la vista de les enormes parets de roca.

El parc és un espai ple de vida amb prats, boscos, flors, ocells, mamífers, rèptils i insectes que conformen un quadre complet d’oportunitats per a explorar. Les persones també són part important d’aquest ecosistema. Al voltant del parc hi ha pobles encantadors de totes les mides, tots amb el segell característic de les zones rurals de muntanya a Catalunya.

La mostra es pot visitar els dissabtes d’11 del matí a 2 de la tarda i de 5 de la tarda a 8 del vespre i els diumenges d’11 del matí a 2 de la tarda i està organitzada per l’Ajuntament de Vilassar de Mar i lnstitut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.