Des del 20 de juny, el Museu Monjo reobre només en caps de setmana

El Museu Enric Monjo ha reobert les seves portes des del 20 de juny, i ho fa amb mesures de seguretat per evitar el risc de contagi. De moment, el Museu només obrirà en caps de setmana, dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenges d’11 a 14 h. L’ús obligatori de mascareta, la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i la distància d’1,5 metres entre persones, a més de seguir les indicacions d’aforament, són les normes que haurà de seguir el públic que el vulgui visitar.

El Museu, situat al Camí Ral, 30, reobre la planta baixa i la primera planta. A la planta baixa, a la zona d’exposicions temporals, s’ha prorrogat l’exposició “Genealogies. Espais de reguard”, mostra d’alumnat i professorat de la Facultat de Belles Arts de la UB, que es va inaugurar el 3 de març i que s’ha prorrogat fins al 31 de juliol. 

Al primer pis, es podrà accedir a l’exposició permanent “Enric Monjo, escultor”, un recorregut per la vida i l’obra de l’escultor vilassarenc Enric Monjo (1895-1976), on a més d’escultures es pot veure un vídeo que facilita l’aproximació a la seva persona i a la seva creació. 

L’espai del taller de l’artista, al segon pis, es mantindrà tancat al públic