Des de l’11 de juny, els Serveis Socials i l’OAC reprenen l’atenció presencial amb cita prèvia

Des de dijous 11 de juny, Vilassar de Mar reobre l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament i l’atenció presencial de Serveis Socials, exclusivament amb cita prèvia.  Els serveis requereixen de cita prèvia tant per a atenció telefònica com per a atenció presencial. L’objectiu de la cita prèvia telefònica és no perdre cap trucada si les línies estan ocupades.

Durant la crisi de la Covid-19, tant els Serveis Socials com l’OAC han continuat funcionant a través de l’atenció telefònica i telemàtica atenent les consultes de la ciutadania i des de l’11 de juny ho fan de forma presencial amb cita prèvia.

Com sol·licitar la cita prèvia per atenció presencial i atenció telefònica i per a quins tràmits o gestions?

Serveis Socials:

  • Cita prèvia: omplint el formulari: https://www.vilassardemar.cat/seu_electronica/tramits/cita-previa
  • Tràmits i consultes a realitzar: atenció, orientació i assessorament sobre tots els serveis i prestacions als quals poden accedir persones i famílies que es troben amb alguna necessitat social o en situacions de vulnerabilitat i dependència. Serveis Socials diagnostica la situació social i elabora un pla de treball per promoure millores en la situació familiar i social de l’usuari i gestionen els recursos i prestacions disponibles.

OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament):

Atenció presencial:

– Atenció general

– Obtenir IDCAT

– Alta al padró municipal d’habitants per canvi de residència o naixements

– Canvi de domicili

– Certificats d’empadronament

Atenció telefònica:

– Ajuda alta IDCAT mòbil 

– Gestions amb el cementiri

– Demanar cita prèvia

– Queixes, suggeriments i propostes 

La reobertura dels serveis de l’Ajuntament, així com d’altres equipaments i instal·lacions municipals, serà esglaonada per assegurar en tot moment la salut i seguretat de la ciutadania i del personal que hi treballa. Ja s’han condicionat els espais perquè es respectin les distàncies de seguretat i les mesures higièniques, amb la col·locació de senyalització específica, mampares allà on calgui i dispensadors de gel hidroalcohòlic, entre d’altres. Per accedir-hi, serà obligatori l’ús de mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.