Denunciades 20 persones per participar d’una festa il·legal

La Policia de Local de Vilassar de Mar, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, ha denunciat a 20 persones que participaven en una festa per incompliment de les restriccions decretades per frenar l’expansió de la covid-19. Els fets van succeir la nit del passat dissabte 27 de febrero en una nau industrial del municipi i les autoritats en van tenir coneixement gràcies a diversos missatges publicats a les xarxes socials.

Els participants de la festa, que no estava autoritzada, van ser multats per incomplir el toc de queda nocturn i la prohibició de reunir-se amb més de sis persones, entre d’altres restriccions.

Cal recordar que les activitats que no respecten les mesures preses per a frenar el contagi del coronavirus posen en risc la salut comunitària i poden ser considerades activitats contra la salut pública i castigades amb sancions administratives.

Dur mascareta, limitar les reunions a un màxim de sis persones, no menjar en espais públics i no sortir al carrer més enllà de les 10 de la nit són algunes de les restriccions sanitàries vigents. Respectar-les és essencial per a preservar la salut de tota la comunitat.