Del 8 al 21 de maig, preinscripció a la Bressoleta

Aquest dilluns 29 i dimarts 30, la Bressoleta, l’escola bressol municipal celebra jornada de portes obertes per a ensenyar les seves instal·lacions i els seus equipaments a pares i mares. Les preinscripcions estarann obertes del 8 al 21 de maig. La matrícula haurà d’estar formalitzada del 17 al 21 de juny.

L‘oferta de places per al curs vinent, 24-25 són les següents. Per a l’edifici d’Eduard Ferrés hi ha disponibles 16 places per a lactants, 23 per a Infantil 1 (nens i nenes de 2023) i 22 per a Infantil 2 (nascuts el 2022). Pel que fa a l’equipament de l’avinguda Montevideo, es disposa de 13 places per a nens i nenes nascuts l’any passat.

Així doncs, i a disposició de les famílies, la Bressoleta ha dissenyat el calendari de portes obertes. El dilluns 29 d’abril, a l’edifici de Montevideo, i el dimarts 30 d’abril a l’avinguda Eduard Ferrés. Visita guiada, en grups reduïts i acompanyats pel personal de l’escola. Les famílies s’hauran d’inscriure i triar entre els dos torns que se’ls posa a disposició. El primer, a les 17.30 h i el segon, a les 18.30 h.

Recorda que les sol·licituds de preinscripció es podran presentar del 8 al 21 de maig de manera telemàtica, a través d’aquest enllaç. Aquelles famílies que no puguin fer la preinscripció telemàticament hauran de demanar cita prèvia al telèfon 93 759 36 62.

Les sol·licituds es baremaran un cop acabat el termini de presentació, segons els criteris que ports consultar al web, i el 31 de maig es publicarà la llista amb les puntuacions. Del 3 al 7 de juny serà el període per fer les reclamacions i el 10 de juny es farà el sorteig.

La matrícula s’haurà de formalitzar del 17 al 21 de juny, de manera presencial, havent demanat cita al web de la Bressoleta.

Has de saber que, per inscriure per primera vegada un infant a una escola bressol o llar d’infants pública, ha de tenir com a mínim 16 setmanes. Els infants que encara no han nascut no es poden preinscriure. L’escolarització de nens i nenes d’Infantil 2 serà gratuïta, excepte els serveis complementaris.