Del 6 al 9 d’agost, les Festes del Barato

Els actes començaran dijous 6 d’agost a dos quarts de 10 del vespre amb el tradicional xupinasso des del balcó de la Cooperativa. Més tard, a partir de les 10 de la nit, sardanes a la plaça Vicenç Martí amb la cobla Lluïsos de Taradell. Divendres 7 totes les activitats tindran lloc a la plaça Vicenç Martí: de 5 de la tarda a 9 del vespre, parc infantil amb inflables, piscina de boles, tobogan, bitlles i pista americana; a les 7 de la tarda, espectacle infantil a càrrec del grup Tres quarts de 15 i seguidament xocolatada per a  tothom. A partir de les 10 de la nit, cinema a la fresca amb la projecció de “Monstres versus al.lienígenes”, parlada en català i a continuació gran ball amb el Trio Mandràgora.

Activitats del cap de setmana: pel que fa a dissabte 8, a les 11 del matí començarà una diverpassejada familiar amb bicicleta, amb paredes sorpresa, pels carrers del Barato. A les 12 del migdia xeringada i remullada a la plaça Carles Trias; a partir de les 6 de la tarda eucaristia solemne al carrer Lluis Jover; quan finalitzi, s’inaugurarà a la cooperativa L’Obrera l’exposició “Enyorances, recull de coses dels nostres avantpassats”. A les 9 de la nit, al carrer Jeroni Marsal, sopar de germanor i sorteig d’un cap de setmana a la Cerdanya i una bicicleta. A partir de les 11 de la nit, a la plaça Vicenç Martí ball de gala amb l’actuació de l’Orquestra Premmium.

Diumenge 9, a les 10 del matí a la plaça Carles Trias campionat de petanca; una hora més tard, a la plaça Vicenc Martí, concentració de cotxes d’època. A partir de la 1 de la tarda a la plaça Carles Trias monumental paella d’arròs. Pel que fa a la nit, a partir de les 10 cantada d’havaneres amb el grup vilassarenc Barcarola a la plaça Vicenç Martí, i seguidament focs d’artifici des del balcó de la Cooperativa l’Obrera. Les festes del Barato estan organitzades per la Comissió de Festes d’aquest barri amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Leave a Reply