Del 5 al 8 d’agost, Festes del Barato

Tot és a punt perquè el Barato visqui de nou la seva festa gran, organitzada per la comissió de festes d’aquest barri, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Hi haurà, entre d’altres activitats, sardanes, parc infantil, festa jove, passejada amb bicicleta, sopar, gran ball de gala, concentració de cotxes d’època  i havaneres. 


Els actes s’iniciaran dijous 5 d’agost a les 10 de la nit amb el tradicional xupinasso des del balcó de la Cooperativa, i mitja hora més tard, sardanes, amb la Cobla Lluïsos de Taradell, a la plaça Vicenç Martí.
Divendres 6 d’agost, des de les 5 de la tarda fins les 9 del vespre, al carrer Jeroni Marsal, parc infantil i inflables, amb piscina de boles, llits elàstics, tobogan…. Més tard, a la plaça Vicenç Martí, aquestes activitats:  des de les 7 de la tarda, espectacle infantil amb el grup “Bixicleta” seguit de xocolatada per a tothom, a les 10 de la nit cinema a la fresca amb la projecció de “Com ensinistrar un drac” i a les 12 de la mitjanit Festa Jove, amb l’actuació dels grups Full Crash (versions de rock) i Said Shaed & The Droppers (reagge).
Dissabte 7 d’agost, a ¾ d’11 del matí, a la plaça Vicenç Martí, concentració per iniciar, quinze minuts més tard, la segona passejada familiar amb bicicleta per diferents parts del barri fins a arribar a la plaça Carles Trias. Cal portar la bicicleta guarnida. Més tard, a la plaça Carles Trias des de les 12 del migdia, xeringada i remullada. Al carrer Lluis Jover, a les 7 de la tarda, missa, oficiada pel rector de la Parròquia de Sant Joan. A 2/4 de 10 de la nit, al carrer Jeroni Marsal, sopar de germanor. La darrera activitat de dissabte serà la que tindrà lloc a 2/4 de 12 de la mitjanit: es tracta del gran ball de gala, que comptarà  amb l’actuació de l’Orquestra Paradís a la plaça Vicenç Martí.
Diumenge 8 agost, de 10 del matí a 2 de la tarda, a sota de les voltes de la Cooperativa, Primera Trobada de Plaques de Cava, organitzada pel Centre Cívic Lluis Jover. A les 11 del matí,  concentració de cotxes d’època a la plaça Vicenç Martí. Cal recordar que els més petits podran fer-hi una passejada. A la 1 de la tarda, a la plaça Carles Trias, monumental paella d’arròs,  a les 10 de la nit a la plaça Vicenç Martí, sorteig del cap de setmana per a dues persones a la Cerdanya.Seguidament, cantada d’havaneres amb l’actuació del grup de Vilassar de Dalt Serra de Marina i, per acabar les festes, focs d’artifici des de la Cooperativa.

Leave a Reply