Del 5 al 28 d’octubre, Calamarenys

Un any més, i ja en van 17, arriba el torn del Calamarenys. Unes Jornades gastronòmiques que arrenquen el 5 d’octubre i que, fins al 28 d’octubre, tindran el calamar com a gran protagonista de les cuines dels restaurants maresmencs. Des d’Arenys de Mar fins a Vilassar de Mar i passant per altres pobles de la nostra comarca com ara Premià de Mar, Canet, Caldes d’Estrac, Cabrils, Teià o Argentona, els xefs dels restaurants presentaran receptes per llepar-se els dits amb el calamar com a eix.

Així, es podran gaudir de plats tan evocadors com l’arròs de tardor amb calamar d’Arenys, bolets de temporada o els calamars amb saltats de verduretes, botifarra negra i espècies. A Vilassar de Mar, dos establiments aportaran el seu granet de sorra al Calamarenys. Des del restaurant El Sot expliquen que els plats que presentaran seran els calamars a la planxa, farcits, amb ceba i a l’andalusa i a Can Pocurull oferiran calamarts farcits.