Del 4 al 7 d’agost, Festes del Barato

Els actes s’iniciaran aquest dijous 4 d’agost a les 10 de la nit amb el tradicional xupinasso des del balcó de la Cooperativa. Seguidament, sardanes a la plaça Vicenç Martí amb la cobla Marinada, amb la col.laboració d’Amics de la Sardana. L’endemà divendres totes les activitats tindran lloc a la plaça Vicenç Martí: de 6 de la tarda a 9 del vespre, parc infantil Mòbil Park, amb activitats diverses per a tota la mainada; a les 7 de la tarda, espectacle infantil a càrrec de Dandy Clowns, i, a continuació,  xocolatada per a tothom gratuïta i begudes per a la mainada. Des de 2/4 de 10 del vespre, nit de “salsitxes”, entrepans a 1 euro. A ¼ d’11 de la nit, batucada amb el grup Atabalades i, des de les 11 de la nit, disco mòbil, amb J. Músic & Sound, amb música de tots els temps.

Quant al cap de setmana, dissabte a les 11 del matí començarà una diverpassejada familiar en bicicleta amb aturades pels carrers del barri. Cal portar la bicicleta guarnida. La més original tindrà premi. La concentració de bicis es farà un quart d’hora abans, a la plaça Vicenç Martí, davant de la Cooperativa. La passejada acabarà a la plaça Carles Trias amb la xeringada-remullada, que tindrà lloc a les 12 del migdia.  A partir de ¾ de 7 de la tarda, missa al carrer Lluis Jover. A 2/4 de 10 de la nit, al carrer Jeroni Marsal, sopar de germanor cuinat pel Gran Chef. També hi haurà menú infantil. A partir de 2/4 d’11 de la nit, a la plaça Vicenç Martí, gran ball amb l’actuació del grup Boogie Woogie.
Pel que fa a diumenge, la Cooperativa L’Obrera acollirà la segona trobada de plaques de cava de 10 del matí a 2 de la tarda. Es posarà a la venda una ampolla de cava amb placa de tiratge limitat més dues plaques de la trobada a preu especial.
A 2/4 de 12 del migdia, cercavila, des de la Cooperativa, amb figures de l’AVAL, fins a arribar a la plaça Carles Trias, on al migdia es farà concurs d’allioli (cal portar morter i mà de morter) i una hora més tard, hi haurà una paella monumental. A la plaça Vicenç Martí, actuació de màgia a partir de 2/4 de 10 de la nit, amb el Mag Crack. I per acabar, a la mateixa plaça, havaneres a partir de 2/4 d’11 de la nit, amb l’actuació de Mestre d’Aixa i fi de festa amb l’Akelarre, espectable pirotècnic a càrrec dels Diables de Vilassar, des del balcó de la Cooperativa.
Cal destacar que el local de la Cooperativa acollirà de divendres a diumenge l’exposició “I tu, què col.lecciones?”, on es podran veure diferents tipus de col.leccions per a petits i grans.
Organitza la Comissió de Festes del Barato-La Serenata amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Leave a Reply