Del 4 al 27 d’agost, afectació al servei de rodalies

Unes obres a l’estació de Sants afectaran els trens de rodalies, regionals i llarga distància del 4 al 27 d’agost. Per tant, si sou usuaris del servei de rodalies de Renfe sapigueu que la línia del Maresme es troba entre les afectades. L’operació obliga a interrompre les connexions ferroviàries entre Sants i les estacions de Bellvitge i l’Hospitalet, i comportarà  una reorganització del servei. Renfe ha calculat que seran uns 150.000 viatgers els que cada dia sentiran les conseqüències d’aquest trasbals.

Pel que fa a la línia del Maresme, l’R1, els trens no prestaran servei entre Arc de Triomf i Molins de Rei, perquè iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a l’Estació de França. D’aquesta manera per continuar viatge els clients disposen de la línia R2 nord amb enllaç a El Clot-Aragó per continuar fins Passeig de Gràcia i Sants o bé el metró, les línies L1 i L4 a l’Estació de França.  L’Estació de França també serà el punt d’arrencada quan el tren surti en direcció a Maçanet-Massanes. D’altra banda, per anar a l’aeroport, hi haurà una llançadora ferroviària des del Prat. Des de Sants, la connexió amb l’aeroport serà via busos, que sortiran cada 15 minuts.

Això serà pel que fa a les rodalies, però les obres també afectaran els regionals. Les línies del sud R13, R14, R15 i R16 aniran desviades per Vilafranca del Penedès i començaran o acabaran el trajecte a l’Hospitalet, des d’on s’haurà de seguir amb metro fins a Barcelona.

Renfe ofereix informació sobre totes les línies a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat, al telèfon gratuït 900 41 00 41 i al seu compte de Twitter.

Leave a Reply