Del 24 al 26 de maig, Festival Floral

Tot i que, com aquell qui diu, en quatre dies hi serem, avui s’ha anunciat, ja, el cartell del Festival Floral que pensa, organitza i pareix la vilassarenca Judit Neddermann.

Un Floral, en clau femenina, que es presenta amb dues dones com a poderoses caps de cartell.

La veterana cantant madrilenya Christina Rosenvinge, que actuarà a la nostra Torre d’en Nadal. i la portuguesa Maro. Un certamen que uneix, que agermana, els dos Vilassars. El nostre i el dels nostres veïns de Dalt.

Les entrades, per cert, ja les pots comprar al web festivalfloral.cat

El Festival Floral encara, doncs, per aquesta primavera la seva tercera edició. Es farà del 24 al 26 de maig en diferents espais dels dos municipis.

La madrilenya Christina Rosenvinge serà a la Torre d’en Nadal el 24 de maig a les 10 de la nit.

Rosenvinge farà un concert “especial i íntim” aprofitant que compleix 60 anys durant el qual repassarà els 35 que porta sobre els escenaris. Artista eclèctica l’hem vist en aventures, al marge de la música, en la literatura, el cinema o el teatre.

I l’altra gran protagonista del Floral 2024 és la lusitana Maro que serà al parc de Can Rafart l’endemà, el 25 de maig, a les 10 de la nit.

La portuguesa oferirà l’únic concert que farà a Catalunya. Va participar a Eurovisió, fa un parell d’anys, precisament amb aquesta cançó “Saudade, Saudade”. Ha col·laborat amb grans de la música com l’anglès Eric Clapton o la palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz

El Floral és un festival de música i arts híbrides que centra la programació en propostes liderades per dones. La programació està formada íntegrament per intèrprets femenines i allotja tant a propostes emergents com a trajectòries reconegudes.

Està dirigit per la cantant Judit Neddermann i per l’artista Martí Sancliment, bons amics de Vilassar Ràdio i als que, ben aviat, els tindrem assegurats, com han fet sempre, per detallar-nos els ets i uts d’aquest certamen

Floral que s’està fent molt i molt gran.