Del 18 al 22 d’agost, Festa Major de Santa Helena, de Cabrils

Des de dimecres 18 fins al diumenge 22 d’agost tindrà lloc la Festa Major de Santa Helena, de Cabrils, organitzada per les regidories de Turisme i Festes de l’Ajuntament, conjuntament amb la Comissió de Festes

Una Festa Gran marcada encara per la pandèmia, que ha obligat, de nou, a suspendre activitats com la  Mostra Gastronòmica,  la  Santa Penya,  la xeringada,  la Festa Holly,  la festa de l’escuma,  els Colors als carrers i els balls de nit.

Els actes es repartiran en cinc espais diferents amb aforament limitat. Hi haurà, entre d’altres, els concerts de Manu Guix i The Sey Sisters, havaneres amb l’actuació del grup “L’espingari”, teatre amb “El bon policia”, “Microsensacions” i “El bon policia”  i una  zona de restauració per gaudir de la gastronomia amb restaurants i foodtrack.     

Tots els actes comptaran amb les mesures de seguretat sanitàries establertes pel Procicat i el Departament de Salut. Tots els actes són amb inscripció prèvia i en cap d’ells es podrà consumir ni menjar ni beguda, exceptuant la zona de restauració, que es farà als Horts de la Santa Creu, on hi haurà diverses ofertes gastronòmiques.

Cinc minuts abans de començar els actes, les cadires no ocupades quedaran lliures per altres persones.

A  la carpa de La Fàbrica del 20 al 22 d’agost de 21h  a 0’30h, hi haurà un punt lila, de seguretat per a la prevenció de l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals i masclismes als espais públics, així com d’assessorament i actuació.      

En parlem amb Sílvia Vallbona, regidora de Turisme, Igualtat i Festes de l’Ajuntament de Cabrils. 

Consulteu en aquest enllaç el programa de Festa Major de Santa Helena amb totes les activitats previstes. Tots els actes són gratuïts excepte els que veureu marcats amb un asterisc, en els quals l’entrada costarà 1 euro.