Del 12 al 19 de juny, inscripcions online al Casal d’estiu organitzat per les AFA de les escoles

Les AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) de les escoles públiques de Vilassar de Mar (els Alocs, Escola del Mar, Pérez Sala i Vaixell Burriac) tornen a unir-se per oferir el Casal de Municipi d’estiu per a infants de P3 a 6è de primària.

Les AFA han recordat en un comunicat de premsa que les circumstàncies són molt excepcionals i la  proposta que han realitzat de  casal s’ha hagut d’ajustar. Han explicat que  s’ha considerat que l”a prioritat és que els infants es puguin retrobar durant el casal amb companys/es de l’escola i que aquest espai sigui una oportunitat per recuperar el contacte amb persones estimades”.

Han afegit que , com anys anteriors, Cercle i Naïfar seran les encarregades de la proposta educativa dels casals i que l’Ajuntament de Vilassar de Mar facilitarà que es puguin obrir les quatre escoles publiques del municipi per tal que cada infant pugui participar al casal de la seva pròpia escola.

En funció del nombre d’infants inscrits i sempre que hi hagi un mínim de 60 infants per cada centre, es podran dur a terme les dues propostes de casals (la de Cercle i la de Naïfar) a les quatre escoles. Cercle desenvoluparà el seu projecte “Salvem el planeta. Green Heroes” a l’Escola del Mar i els Alocs i Naïfar  el seu projecte “Les aventures de la Xènia i el Zach” a l’escola Pérez Sala i al Vaixell Burriac.  

Els infants que vulguin inscriure’s al Casal de Municipi i no siguin de cap escola de les AFA que organitzen seran assignats a l’escola on hi hagi places disponibles pel seu grup d’edat. 

El comunicat de les AFA destaca que  gràcies a l’esforç de les empreses de lleure per ajustar el seu pressupost i a l’aportació especial de l’Ajuntament, aquest any hi haurà una ajuda directa a les famílies que ha permès reduir el cost de l’horari de matí a 53 € (67,80 € en edicions anteriors). 

Inscripcions online (del 12 al 19 de juny):

  • Casal Naïfar:

www.naifarlleure.es

Tl.  615140442

casalvilassardemar@naifarlleure.es

  • Casal Cercle:

www.cercleilleure.es

Tl. 647974123

cercle@lleure.es 

Per a contacte amb les AFA:

Escola els Alocs: alocsampa@gmail.com

Escola del Mar: amipa@escoladelmar.cat

Escola Pérez Sala: ampa@escolaperezsala.cat 

Escola Vaixell Burriac: ampavaixellburriac@gmail.com

  • Els preus i les temàtiques del casal es poden consultar al cartell