Debut somiat del vilassarenc Oriol Llenas al primer equip del Barça d’hoquei

Debutar amb el primer equip del Barça d’hoquei i marcar un gol. Un somni? Si. Però que s’ha fet realitat. El vilassarenc Oriol Llenas ha estat el protagonista d’aquesta història esportiva tan maca. L’ha viscuda en primera persona i ara ens ho explicarà. S’acaba de proclamar flamant guanyador de la Lliga Catalana i el vilassarenc encara un curs 2021-2022 d’allò més atractiu. Seguirà amb fitxa del Barça B, però alternant amb el primer equip blaugrana que prepara Edu Castro.

En aquesta Lliga Catalana, que el FC Barcelona, ha guanyat, el vilassarenc ha jugat tots els partits marcant sempre, menys en un. Es tracta, en definitiva, d’anar sumant experiències. Llenas recorda el gol en el seu debut. Davant l’Igualada. Les imatges de televisió van ser el testimoni més clar de la seva alegria. I és que assegura que hi ha “molta feina al darrera”.

Amb el primer equip llueix el dorsal 19. Per allò de la veterania…El 9 que ell voldria el porta, de moment, una gran estrella com és en Sergi Panadero. Ara, el vilassarenc, centrat en el B i aprofitar les ocasions que tingui en el primer equip d’Edu Castro. I és que l’estructura del Barça d’hoquei confia en Oriol Llenas.

Ara, ha hagut de deixar Vilassar de Mar per traslladar-se a La Masia i compaginant l’esport d’elit amb els seus estudis. Seguirem ben atents, les evolucions d’Oriol Llenas amb la samarreta del Barça.

Escolta la noticia del “Crònica” aquí.