De l’1 al 25 de setembre, inscripcions al Maresmusic

 

El projecte Angeladorrm, liderat per la vilassarenca Àngela Balcells, acabarà el seu regnat com a guanyadors de la darrera edició del Maresmusic el proper 8 d’octubre. I és que aquell dissabte, i en una gala que se celebrarà al Masnou, coneixerem el nom dels nous guanyadors de l’edició d’enguany d’aquest concurs de Música Jove del Maresme.

El certamen, organitzat pels ajuntaments de Vilassar de Mar, Cabrils,  Masnou, Montgat, Tiana i Tordera, que s’incorpora aquest any, obre les seves inscripcions dels del proper 1 de setembre i fins al 25. S’han de complimentar al web maresmusic.cat.

Compte, perquè en l’edició de 2021 es va batre el rècord d’inscripcions amb més d’una trentena.

Està enfocat a grups o solistes amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys, on almenys un dels components estigui empadronat a un dels municipis organitzadors o algun municipi del Maresme.

A, més a més, el canal d’Instagram del certamen (@maresmusicmaresme) anirà oferint informació actualitzada i anunciarà xerrades amb grups de música i professionals del sector, entre altres sorpreses. Maresmusic és més que un concurs. És una plataforma que ajuda els joves de la comarca per facilitar-los recursos i eines per a la professionalització dels seus rojectes musicals.

Els premis del concurs són els següents:

• Gravació audiovisual d’un concert en directe en un estudi o plató de TV o gravació d’un videoclip fora d’estudi valorat en 2.000€.

• Participació en una Fira Professional amb assessorament i acompanyament d’una empresa del sector per donar suport al management, valorat en 500€.

• Contractació remunerada en un festival de música itinerant de Catalunya, per un valor de 400€.

• Adquisició de material musical, per un valor de 500€ (deliberació per votació popular)

• Premi local a la millor proposta de cada municipi coorganitzador, dirigit a grups o solistes residents en alguna d’aquestes poblacions. Tindran accés a un premi a la millor proposta musical de cada municipi, encara que no sigui seleccionada per a la fase final del concurs. El premi consisteix en una actuació remunerada a les festes majors o cicle municipal de Cabrils, el Masnou, Montgat, Tiana, Tordera i Vilassar de Mar, a la millor proposta presentada a la localitat, per un valor de 600€.

Recordem que el projecte musical Angeladorrrm, liderat per la vilassarenca Àngela Balcells (guitarra i veu) es va adjudicar l’any passat el premi local de la 17ena edició del Maresmusic. Als nostres micròfons, Balcells es mostrava molt contenta pel guardó i reivindicava el seu projecte que reivindicava el soroll i passar del xiuxiueig al crit, tot embolcallat amb un so oníric.

La gran gala d’aquest Maresmusic 2022, el proper 8 d’octubre al Masnou, que pren el relleu de Montgat,  seu de la darrera edició en la qual es va batre el rècord d’inscrits.