David Torné i Marçal Mora encaren la gravació d’El Bandoler

El músic i compositor David Tornéque va passar pel “Parlant de tot” per presentar el seu darrer treball “A Contrarellotgei el càmara Marçal Mora, han passat pels estudis de Vilassar Ràdio per presentar un projecte que els uneix. La gravació del migmetratge El Bandoler que es projectarà, aquest juliol, en el marc del Festival de Curts Cinemart de Pineda. David Torné ha fet la banda sonora del film i en Mora és el pare d’aquest certamen que ja arriba a la cinquena edició. A més, en David Torné està de gira presentant el seu darrer treball A contrarrellotge, en el qual s’inclou la cançó d’aquest Bandoler.

En David Torné està com un nen amb sabates noves. Tot i començar tard en el món de la música, va arrencar als 38 anys, ha trobat ja el seu camí. Amb aquest A contrarrellotge ha trobat, assegura, el seu estil. De cantautor. Guitarra i veu. Amb una cançó molt especial: Em tornaré a aixecar.

Un company de viatge ideal per a Torné ha estat Marçal Mora. Ell és el pare d’aquest Festival Cinemart de curts de Pineda que, enguany, se celebrarà del 2 al 7 de juliol. Com sempre, dedicat a un personatge històric de la localitat. Si l’any passat la figura triada va ser la del pirata Dragut, per aquest 2018 tot girarà al voltant de la figura del Bandoler. Es deia Pau Gibert i va acabar ajusticiat a Barcelona.

En David Torné ho musica, tocant en directe als nostres estudis. Ara, al mes d’abril, comencen a rodar aquest migmetratge. Tal com resa el títol del darrer CD d’en David Torné; ell i en Marçal Mora ja van A contrarrellotje. Han d’estrenar la cinta el proper 2 de juliol.

Escolta l’entrevista i l’actuació aquí.