Daniel Amo completarà aquest dissabte el repte #120KmX2000 a favor de la Fundació Daina

La Fundació Daina, que gestiona la protectora d’animals de Mataró, aposta en la seva gestió pel sacrifici zero i vetlla per la salut i benestar dels animals que acullen.  Amb aquest objectiu, des de l’any 2017, funciona l’Espai Veterinari que necessita dels suport constant i solidari de tothom i més en aquests moments de crisi.  L’any 2019, l’equip veterinari va fer un total de 21.611 intervencions veterinàries: esterilitzacions, cirurgies, hospitalitzacions, proves (biòpsies, test, analítiques, radiografies…) i altres com ara revisions, vacunacions, desparasitacions, etc., la qual cosa suposa una mitjana de 60 intervencions diàries. 

Daniel Amo, doctor, professor i recercador de La Salle – Universitat Ramon Llull, és sensible a les necessitats sanitàries dels animals acollits. Amb l’objectiu de fer visible necessitat sanitària de tenir assegurada l’atenció veterinària dels animals que estan acollits a la Societat Protectora d’Animals de Mataró, Daniel Amo està portant a terme   el repte de córrer descalç 120 quilòmetres  en tres etapes que uneixen els tres centres gestionats per la Fundació Daina, ubicats a Mataró, l’Ametlla del Vallès i Badalona.  Doncs bé, les dues primeres etapes ja les ha fet i només queda la tercera, en què recorrerà el tram que uneix Badalona, on es troba el centre d’acollida del Barcelonès i Mataró, on està el Centre d’Acollida Cal Pilé. Serà aquest dissabte 24 al matí i està previst que arribi a Mataró entre les 13’30 i 14h a Cal Pilé. En aquesta ocasió comptarà amb l’acompanyament en alguns dels trams del corredor minimalista Jordi Vizcaino de Feetness.es, i altres corredors solidaris amb el repte de Daniel Amo.  En el recorregut, el corredor passarà per localitats com ara Alella, Vilassar de Dalt , per la cruïlla del Camí del Mig on conflueixen els termes municipals de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar  i continuarà el trajecte fins a Mataró. Com es pot col·laborar en aquesta acció solidària? Des de la Fundació Daina expliquen que necessiten l’aportació de 2000 persones de 1€ al mes per assegurar un/a veterinària fixa. Les donacions són a través de la plataforma Teaming

L’app Wikiloc, sponsor del repte permetrà fer un seguiment en viu del corredor, donant constància de la consecució. L’agencia de comunicació InOut gravarà les imatges de difusió per a mitjans i xarxes socials.

Altres col·laboradors són Conreu Sereny, que aporta al corredor fruita ecològica pels  avituallaments; 226ers.es, que aporta la beguda isotònica; Zami.es i Zauri.es, que aporten huaraches com a suport per córrer descalç; els voluntaris de la pròpia protectora, que donen suport als punts d’avituallament; La Salle – Universitat Ramon Llull col·labora donant suport a la difusió multimèdia en xarxes.