Damià del Clot, reelegit cap de llista d’ERC per a les properes eleccions municipals

Damià del Clot, l’actual alcalde de Vilassar de Mar, ha estat escollit el passat diumenge 25 de novembre cap de llista d’ERC a les properes eleccions municipals i repetirà, per tant, com a candidat. Del Clot va nèixer a Vilassar de Mar el 1973. Professionalment és advocat i escriptor. Com a advocat està col∙legiat als Col∙legis d’Advocats de Barcelona i Mataró i exerceix en els àmbits civil, familiar i penal. Mediador acreditat per la Generalitat de Catalunya. Com a escriptor ha publicat diversos llibres d’assaig i narrativa. Militant d’ERC des de 2003, l’any 2007 va encapçalar la candidatura d’ERC a l’ajuntament de Vilassar de Mar i va estar de regidor a l’oposició i portaveu del grup municipal d’ERC en la legislatura 2007­2011. Alcalde de Vilassar de Mar des de juliol de 2015, es presenta a les properes eleccions municipals de 2019 amb la voluntat de revalidar el càrrec d’alcalde.

Del Clot ha explicat a Vilassar Ràdio que encara aquesta nova etapa “amb molt d’optimisme perquè hem sabut compactar un projecte polític que ja va començar abans del 2015, i que es va transformar en un projecte polític de govern, que hem pogut anar desenvolupant al llarg d’aquests anys de legislatura, i que voldriem culminar amb quatre anys més per acabar de transformar el municipi i fer-lo més participatiu i més proper al ciutadà”

Des d’ERC han explicat en una nota de premsa que el procés de primàries d’elecció de l’alcaldable, al que estaven cridats els militants i simpatitzants d’ERC, ha transcorregut amb total normalitat enmig d’un clima de participació molt positiu i enriquidor entre els assistents.