Damià del Clot denunciarà, aquest dimarts, la coacció rebuda al domicili familiar

Aquest dimarts, Damià del Clot, alcalde de Vilassar de Mar, presentarà davant de la Policia Local del nostre municipi una denúncia penal per coaccions i amenaces després dels fet ocorreguts la nit de divendres a dissabte. Com a mínim, dos encaputxats van deixar a la porta del domicili familiar de Del Clot un tassa de vàter, amb estelades i llaços grocs. Per a Damià del Clot és una acció que busca intimidar-lo i coaccionar-lo en la seva vida política.

Lluny d’espantar-lo, Del Clot explica que accions com la que van patir ell i la seva família, només fan que animar-lo, diu, a seguir endavant. Malgrat tot, Del Clot es mostra satisfet dels missatges d’escalf que ha rebut a les xarxes socials durant tot el cap de setmana. Entre les mostres de suport rebudes per Del Clot, en destacava un que arribava des de Waterloo. Del propi Carles Puigdemont,expresident de la Generalitat.

L’alcalde de Vilassar de Mart explica que, també, ha rebut el suport d’alguns partits polítics del nostre municipi. En definitva, Del Clot lamenta que els alcaldes d’ERC del Maresme sembla que siguin el punt de mira d’alguns grups d’encaputxats i recorda casos com els de Vilassar de Dalt o Arenys de Mar.

Del Clot insisteix en què la política del consistori, com la de retirar nomenclatura feixista dels carrers de Vilassar de Mar a través d’un procés de participació ciutadana, no variarà una coma.