Damià del Clot anima les manifestacions “no violentes i pacífiques”

L’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, ha estat entrevistat, aquest dijous al matí, a l’espai Parlant de Tot de Vilassar Ràdio. Del Clot ha animat a “la manifestació i a la protesta”, tot recordant que “són drets legítims”, però ha recalcat “que s’ha de fer de manera pacífica”. També ha aprofitat per refererir-se als aldarulls que hi ha hagut, en els darrers dos dies, a Barcelona i altres ciutats catalanes.

Del Clot considera que “ens hem de continuar manifestant” i que “hem de fer servir el dret fonamental a la protesta. Per què ens hem trobat amb una situació complexa i injusta. Ara bé, aquestes manifestacions han de ser no violentes i pacífiques”.

L’alcalde de Vilassar de Mar ha explicat que ell, personalment, va ser “als talls de la NII i a l’aeroport” però que “en cap cas he vist situacions violentes”. De Clot assenyala que “m’imagino que hi haurà una investigació dels Mossos i del Govern de la Generalitat per veure qui hi ha al darrera d’aquests moviments que s’expressen de manera violenta”.

Del Clot recorda que “l’independentisme no és això. No és violència. L’Independentisme és pacífic, lúdic i transversal. Sempre s’ha expressat amb respecte als drets fonamentals bàsics de tothom i, per tant, el d’integritat física i el de la protesta pacífica no violenta”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.