Dades sobre coronavirus corresponents a Vilassar de Mar i a l’ Hospital de Mataró 13-05-2020

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publica a la seva pàgina web i xarxes socials  dades sobre el coronavirus SARS-CoV-2 per regions sanitàries, districtes sanitaris, àrees bàsiques de salut i per municipis.

Per a Vilassar de Mar dóna com a xifra aquest dimecres 13 de maig un total de 111 casos de coronavirus positius confirmats amb prova diagnòstica (3 menys que dimarts). El Departament de Salut informa que les dades són de persones a les quals se’ls ha fet la prova per PCR i test ràpid. El Departament de Salut també informa que hi ha 512 casos sospitosos de coronavirus (5 més que dimarts)

Per altra banda, des de l’Hospital de Mataró informen aquest dimecres que  les persones que tenen ingressades per coronavirus són 80  (3 menys que dimarts)  , de les quals  7   (la mateixa  xifra que dimarts)  es troben a la Unitat de Cures Intensives.

Les persones que han mort a aquest hospital pel COVID 19 són fins ara  124 ( 1 més que dimarts).

Hi ha 25 professionals del Consorci Sanitari del Maresme en situació d’aillament ( 8 menys que dimarts).

Pel que fa als pacients afectats pel COVID 19 que han estat donats d’alta des de l’inici de la pandèmia  en aquest hospital són 400 (8 més que dimarts).