Dades sobre coronavirus corresponents a Vilassar de Mar i a l’ Hospital de Mataró 12-05-2020

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publica a la seva pàgina web i xarxes socials  dades sobre el coronavirus SARS-CoV-2 per regions sanitàries, districtes sanitaris, àrees bàsiques de salut i per municipis.

Per a Vilassar de Mar dóna com a xifra aquest dimarts 12 de maig un total de 114 casos de coronavirus positius confirmats amb prova diagnòstica (la mateixa xifra que dilluns)  El Departament de Salut informa que les dades són de persones a les quals se’ls ha fet la prova per PCR i test ràpid. El Departament de Salut també informa que hi ha 507 casos sospitosos de coronavirus (4 més que dilluns).   

Per altra banda, des de l’Hospital de Mataró informen aquest dimarts 12 de maig que les persones que tenen ingressades per coronavirus són 83 (2 menys que ahir dilluns)  , de les quals  7  (1 més que dilluns)  es troben a la Unitat de Cures Intensives.

Les persones que han mort a aquest hospital pel COVID 19 són fins ara  123 ( la mateixa xifra que dilluns).

Hi ha 33 professionals del Consorci Sanitari del Maresme en situació d’aillament ( 2 menys que dilluns).

Pel que fa als pacients afectats pel COVID 19 que han estat donats d’alta des de l’inici de la pandèmia  en aquest hospital són  392 (3 més dilluns)