Dades sobre coronavirus corresponents a Vilassar de Mar i a l’ Hospital de Mataró 11-05-2020

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publica a la seva pàgina web xarxes socials  dades sobre el coronavirus SARS-CoV-2 per regions sanitàries, districtes sanitaris, àrees bàsiques de salut i per municipis.

Per a Vilassar de Mar dóna com a xifra aquest dilluns 11 de maig un total de 114 casos de coronavirus positius confirmats amb prova diagnòstica (1 més que divendres). El Departament de Salut informa que les dades són de persones a les quals se’ls ha fet la prova per PCR i test ràpid. El Departament de Salut també informa que hi ha 503 casos sospitosos de coronavirus (111 més que divendres).  

Per altra banda, des de l’Hospital de Mataró informen avui les persones que tenen ingressades per coronavirus són  85 (11 menys que divendres)  , de les quals  6  (3 menys que divendres)  es troben a la Unitat de Cures Intensives.

Les persones que han mort a aquest hospital pel COVID 19 són fins ara  123 (3 més que divendres).

Hi ha  35 professionals del Consorci Sanitari del Maresme en situació d’aillament ( 13 menys que divendres).

Pel que fa als pacients afectats pel COVID 19 que han estat donats d’alta des de l’inici de la pandèmia  en aquest hospital són 389 (13 més que divendres).