Dades sobre coronavirus corresponents a Vilassar de Mar i a l’ Hospital de Mataró 08-05-2020

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publica a les seves xarxes socials i xarxes socials  dades sobre el coronavirus SARS-CoV-2 per regions sanitàries, districtes sanitaris, àrees bàsiques de salut i per municipis.

Per a Vilassar de Mar dóna com a xifra aquest divendres 8 de maig un total de 113  casos de coronavirus positius confirmats amb prova diagnòstica (la mateixa xifra que dijous) El Departament de Salut informa que les dades són de persones a les quals se’ls ha fet la prova per PCR i test ràpid. El Departament de Salut també informa que hi ha 392 casos sospitosos de coronavirus (18 més que dijous)  

Per altra banda, des de l’Hospital de Mataró informen aquest divendres 8 de maig que les persones que tenen ingressades per coronavirus són 96 (4 menys que dijous) , de les quals 9 (1 menys que dijous)  es troben a la Unitat de Cures Intensives.

Les persones que han mort a aquest hospital pel COVID 19 són fins ara  120 (2 més que dijous)

Hi ha  48 professionals del Consorci Sanitari del Maresme en situació d’aillament (1 més que dijous)

Pel que fa als pacients afectats pel COVID 19 que han estat donats d’alta des de l’inici de la pandèmia  en aquest hospital són  376 (4 més que dijous)