Dades sobre coronavirus corresponents a Vilassar de Mar i a l’ Hospital de Mataró 05-05-2020

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publica a la seva pàgina wen xarxes socials  dades sobre el coronavirus SARS-CoV-2 per regions sanitàries, districtes sanitaris, àrees bàsiques de salut i per municipis.

Per a Vilassar de Mar dóna com a xifra aquest dimarts 5 de maig un total de 111 casos de coronavirus positius confirmats amb prova diagnòstica (la mateixa xifra que dilluns) . El Departament de Salut informa que les dades són de persones a les quals se’ls ha fet la prova per PCR i test ràpid. El Departament de Salut també informa que hi ha 302 casos sospitosos de coronavirus (2 més que ahir dilluns)    

Per altra banda, des de l’Hospital de Mataró informen aquest dimarts 5 de maig que  les persones que tenen ingressades per coronavirus són 105 (2 menys que dilluns)  , de les quals 11 (1 més que dillluns)  es troben a la Unitat de Cures Intensives.

Les persones que han mort a aquest hospital pel COVID 19 són fins ara 115 ( 2 més que dilluns).

Hi ha 61 professionals del Consorci Sanitari del Maresme en situació d’aillament (10 menys que dilluns).

Pel que fa als pacients afectats pel COVID 19 que han estat donats d’alta des de l’inici de la pandèmia  en aquest hospital són 366 (3 més que dilluns).