Dades sobre coronavirus corresponents a Vilassar de Mar fins al 19 d’abril

El Departament de Salut de la Generalitat dóna com a xifra des de l’inici de la pandèmia fins a aquest passat dilluns 18 d’abril un total de 1.278 casos de coronavirus positius confirmats amb prova diagnòstica des de l’inici de la pandèmia (la mateixa xifra que fins al diumenge)

Fins ahir, hi ha 1 pacients ingressat (la mateixa xifra que fins al passat diumenge).

499 pacients han estat ingressats a la UCI per coronavirus des de l’inici de la pandèmia, fins aquest passat diumenge.

Les defuncions per covid 19 des de l’inici de la pandèmia fins ahir són 59 (la mateixa xifra que fins al passat diumenge).

El Departament dóna com a xifra de risc de rebrot fins a aquest passat dilluns 658 quan fins al diumenge passat la xifra era 593.

La xifra de vacunats de la primera dosi contra la covid 19 fins ahir, segons el Departament de Salut, és de 4.742. Hi ha 1.410 vacunats de la segona dosi contra el coronavirus.

Més informació en aquest enllaç

L’Ajuntament ha fet una nova crida  a la prevenció davant de l’augment de casos de covid 19 en aquests darrers dies. Ha demanat a tothom la màxima precaució, el compliment de les mesures sanitàries vigents i reduir la interacció social sempre que sigui possible. El consistori recorda que el que fem a nivell individual té efectes sobre tota la comunitat.